Der skal ske indkøb af billigst mulig blæsedyse, hulkegledyse eller måske en tilsvarende dyse der kan bruges coating

På jobbet hvor undertegnede de seneste måneder et beskæftiget i et praktikforløb, giver de mig ganske mange alsidige opgaver. Alle opgaverne er sandelig ikke relevante for mig. Undertegnede ved fx ikke specielt meget om blæsedyse , http://mt-spray.dk/luftdyser/blaesedyse, , hulkegledyse , http://mt-spray.dk/sproejtedyser/hulkegledyse, eller anden dyse , http://mt-spray.dk/, anvendelig til coating, men alligevel er undertegnede blevet spurgt, hvorvidt jeg ville bestille blæsedyse, hulkegledyse egnet til coating + vidst nok endnu en dyse, undertegnede ikke husker navnet på.

En hulkegledyse er et stk dyse imkl materiale, der gør dimsen god når der er brug for ringformet coating, hvor produktet midt i, ikk opnår nogen dyse coating. Sådan en blæsedyse sku’ på den modsatte side virke ikk stille krav til megen pleje samt samtidig virke mere støjsvag. Hvorvidt det er en blæsedyse, en hulkegledyse eller et styk tilsvarende dyse, de mangler til coating, den slags ved undertegnede ik’ rigtigt.

Heldigvis søgte jeg mig hurtigt frem til adskillige online virksomheder, som forsyner os med blæsedyse, hulkegledyse samt en tilsvarende coating dyse, og der virker fornuftige. Jeg skal i gang med at ringe rundt og spørge dem, da ikk’ konsekvent tilbyder priser på deres hjemmesider. Forinden får jeg heldigvis lidt tid til at prøve at forstå, hvilke behov mit praktiksted har når det kommer til hulkegledyse, blæsedyse eller måske en tilsvarende dyse som er velegnet til coating.

Hulkegledyse, blæsedyse, coating & dyse, som er så lavmælt. Ak og ve, der er lidt af hvert undertegnede må prøve at forstå, i morgen eftermiddag, hvor jeg har kendskab til at der kommer spliterny sending. Så jeg ska’ blot ha’ indkøbt den rette hulkegledyse, blæsedyse eller lignende dyse til vores coating i en fart.