Du bliver rustet, såfremt du starter på Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn

Er Hf Fyn, Fyns hf-kursus {http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus} eller Hf Odense interessant for dig

Ved du allerede, hvad du vil være. Det er muligt, at du drømmer om at blive sygeplejerske, socialpædagog eller politibetjent, eller måske går du fokus efter en naturvidenskabelig uddannelse på KU eller AAU.

Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du gør rundt med, er jeg sikker på, at Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus giver dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu ved jeg, at jeg skal studere til lærer på seminaret, og jeg er ret sikker på at skal starte på drømmestudiet.

Er du usikker på, hvad du kunne tænke dig arbejde med som færdiguddannet? Det havde jeg heller ikke tjek på, da jeg først startede. Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense giver adgang til 2 år til at komme på rette spor. Så skal du nok komme det nærmere.

Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus – Opfyld dine drømme

Bliver du færdig med folkeren til juni, og vil du få en HF med utallige fag at vælge mellem? Hvis du tager din HF i Odense hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense, så kan du styre hf-en til lige akurat den uddannelse, som du drømmer om! En personlig anbefaling herfra.

Som noget ekstra, udover den almindelige HF med valgfag på niveau a til c, tilbyder Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn desuden linjer så som: Sproglig hf, pædagoglinjen, Politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er de skræddersyet så de kan klæde dig på til det studie du gerne vil ind på.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn

Har du lyst til at tage en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først leve op til en række adgangskrav. Bliver du færdig med folkeskolen til juni, skal lærerne vurdere, om du på nuværende tidspunkt er klar til læse en HF eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan begynde på din Hf hos Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus. Det var overhovedet ikke så ubehageligt, som det lyder.

Er du gået ud af folkeskolen for længere end end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så tjekker dine personlige og faglige kompetencer.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus og gå mig i bedene