Er du ubesluttet om dit fremtidige studie? – Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense gør dig stærkere

Ønsker du at tage en Hf Fyn , www.vucfyn.dk/fynshfkursus, , Hf Odense eller Fyns hf-kursus?

Uanset hvad for nogle studiedrømme, man tumler med, er jeg sikker på, at Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus giver dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu ved jeg, at jeg skal søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er overbevist om at jeg bliver optaget.

Måske har du i lang tid overvejet, hvad du har lyst til at arbejde med. Det er muligt, at du ser frem til at blive politibetjent, pædagog eller sygeplejerske, eller måske går du fokus efter et samfundsfagligt studie på KU eller AAU.

Er du stadig lidt usikker på, hvad du gerne vil arbejde med i fremtiden? Det havde jeg heller ikke styr på, da jeg først startede. Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense giver mulighed for mere tid til at vælge. Der kommer du omkring en masse fag.

Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense – Gå efter dine drømme for fremtiden

Bliver du færdig med 10. klasse til sommer, og ønsker du at få en ungdomsuddannelse med rigtig mange valgmuliger at vælge i mellem? Tager du din HF på Fyn hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, så kan du designe HF-en til nøjagtigt den uddannelse, som du drømmer om at komme ind på! Det var det rigtige for mig.

Ved siden af den almindelige Hf med valgfag på a, b & c niveau, tilbyder de på Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense samtidig målrettede linjer: Sproglig hf, Politilinjen, Pædagoglinjen & Naturfags- og sundhedslinjen. Disse er sørme skræddersyet så de kan gøre dig klar til dit drømmestudie.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn

Vil du gerne at gennemføre en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at opfylde en masse adgangskrav. Er det over et år siden, at du er gået ud af 9. klasse? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus så vurderer dine personlige og faglige kvalifikationer.

Går du ud af 9. klasse til forår, skal underviserne beslutte, om du på nuværende tidspunkt er klar til gennemføre en hf-eksamen. Det kan være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på din hf hos Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense. Det måtte jeg, men det var overhovedet ikke så nederen, som det lyder.

Det er testene værd at komme på Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn