Himmelhenrykt over 80’er tøj plus 80’er udklædning?

Undertegnede elsker elsker elsker bare 80’er udklædning + 80’er tøj. Modeglade mig nyder det så vildt, at undertegnede faktisk støder på størstedelen af skuffernes 80’er tøj iblandt 80’er udklædning & 80’er kostumer hos internetbaserede kostumebutikker. Den slags forretninger fører tit neonfarvet fint tilbehør så som for eksempel benvarmere, hot pants og strømpebukser.

Jeg tager ofte mit 80’er tøj på og har naturligvis for længe siden holdt galla der har temaet 80’er kostumer, 80’er udklædning og 80’ tøj. Undertegnede er dog ikk’ den eneste der er præget af denne passion. Undertegnedes et år ældre storesøster er præcis lige på samme måde – jeg tror faktisk det er fra Ragna, at jeg holder af 80’er tøj, fordi tøsen i løbet af størstedelen af vores gymnasietid havde 80’er kostumer & 80’er udklædning på både til fest og hverdag. Nogle gange i hundrede % 80’er udklædning men til tider blot med anvendelse af enkelt tilbehør.

80’er stilen med rollergirl og et væld af farver elsker jeg. Det er så livsbekræftende, når alle mulige er hundre procent i sort/hvid, så tropper undertegnede op i 80’er tøj med godt med colours. Mine klassekammerater synes at mit tøj ser ud som 80’er udklædning – og tøjet er gentagne gange 80’er kostumer, moi benytter, idet kostumerne har stærke prisniveauer og er en nem anden valgmulighed end at gøre brug af butikker med genbrug, der ikke så tit sælger genuint 80’er tøj. Så er det nemt og hurtigt at skaffe garderobens 80’er kostumer på internettet og få tøjet leveret et par dage senere. Og såfremt lysten til at rykke ved begejstringen for 80’er tøj skulle komme så har butikkerne jo andet tilbehør og tøj fra andre årtier. Samt enormt mange labre outfits, som vennerne priser. Flere af tøserne ejer modsat også for dem selv en smule 80’er udklædning som eksempelvis neon-armbånd plus sjove solbriller, så jeg spreder min 80’er tøjstil.