Job i et styks firma som forhandler fuldkegledyse, dyser, dyseberegner og fladstråledyse

Langt om længe har undertegnede fået mig job på fuldtid. Firmaet tilbyder dyser, fuldkegledyse [http://mt-spray.dk/sproejtedyser/fuldkegledyse], fladstråledyse [http://mt-spray.dk/sproejtedyser/fladstraaledyse] og dyseberegner [http://mt-spray.dk/sprayware/spray-coverage-calculator] til producerende virksomheder, bilvaske samt firmaer som skal bruge filtervask, kassevask eller støvbekæmpelse. Ikke undertegnedes kompetencefelt – jeg har sandelig valgt kandidatopgave om virksomheders deling af viden, imens ego læste kommunikationsuddannelse på RUC. Men et en arbejdsopgave er en arbejdsopgave, kollegerne virker søde og jeg får lov til at jobbe med nyhedsbreve, direct mails, hjemmeside samt tekst om fuldkegledyse, dyser, dyseberegner og fladstråledyse, som undertegnede i en ruf bliver forstår mere og mere.

At skulle forfatte om fuldkegledyse, dyser, fladstråledyse og dyseberegner, troede jeg ikk’ i månederne efter at undertegnede fik overstået min uddannelse. Men at have arbejde hos én af DK’s mest betydningsfulde leverandører af dyser, fladstråledyse, fuldkegledyse og dyseberegner & at være bevidst om, at kunderne får sig nogle virkelig solide, gode dyser, giver en æresfølelse. Deres varer er som de skal være, så med mit arbejde skal deres dyser, dyseberegner, fuldkegledyse og fladstråledyse sælges.

Her efter 8-9 dage forstår jeg allerede, hvordan fuldkegledyse, dyseberegner, dyser og fladstråledyse bruges når det kommer til skylning af diverse emner, bilvask, gasvaskning og vask af transportbånd. Jeg lærer nyt om dyser, fuldkegledyse, fladstråledyse og dyseberegner og hygger mig blandt kolegaerne samt at der er fleksible arbejdstider. Så mon ikke det ka’ gå hen og være mit nye ønskejob at kommunikere om fuldkegledyse, dyser, dyseberegner og fladstråledyse, og sælge det.