Manden og jeg drømmer om at komme på et styk fredsommelig længere afstikker til fx Fuengirola eller Torremolinos eller Costa del sol

Idag hvor lillefisen er på vej til at blive otte måneder gammel jeg og hr kæreste slemme cravings efter en lang og god ferie på fx Costa del Sol. Hr. Kæreste og jeg holder jævnligt på rejser hvert kvartal til såvel kulturelle rejser i Hamborg og Bruxelles til længerevarende rundrejser i Vietnam, ved middelhavet eller til San Fransisco eller New York & Boston. Så jeg er startende lost. De forrige tretten måneder har vi vitterligt blot været på tur i sommerhuset, så såvel ham og jeg er ved at være småfortvivlet. Måske kan I genkende det?.

Lige for tiden ævler mig og Hr. Kæreste vedrørende, hvilket rejsemål der er mest afslappende at trisse på ferie når vi medtager lillefisen. Personligt har jeg påtænkt Fuengirola eller Torremolinos. Hvis jeg går og savner en slat større by er du dér omkring ret tæt på Malaga-området. Og der lader til at være ret bekvemt kombineret med menneskevenlig stedlig harmoni, skønt luft og vejr og velsmagende måltider i såvel Fuengirola og Torremolinos.

Keld kværner varmt vedr. Costa del sol. Der i området ferierede han som 20, og herren vurderer, at Costa del sol er federe end Fuengirola og Torremolinos. Ellers berejste mig har ikk været i Torremolinos, Fuengirola og Costa del sol, og kanske har han ret. Der er stadigvæk en mindre flyvetur til Fuengirola og Torremolinos end der er til Costa del sol. Veninder der har erfaringer med børn på rejser må pumpes.