Med nogle pallerammer er du i stand til at få grøntsagsbede i en del længder

Dit bed kan faktisk blive i præcis den højde, du ønsker, på grund af, at rammerne har mulighed for at stakkes solidt på hinanden, hvilket betragtes som det mest fordelagtige ved at benytte pallerammer til urtehave. Dette resulterer både i en praktisk arbejdshøjde, løfter blomsterne væk fra forurenet jord, og hæver varmen rundt om planterne. Normalt er pallerammer egentlig ej lige det, folk ville sætte i forbindelse med blomster, men pallerammerne forekommer sig rent ud sagt mega gode til formålet! Billigt plus uimprægneret træværk er pallerammer sædvanligvis produceret af, hvorfor rammerne ikke bør befinde sig i ubeskyttet kontakt med jordbunden. Man kan i stedet afskærme indersiden med stof.

Mange mennesker føler eventuelt, at rammerne virker ganske små, men jeg tænker personligt, at de har en ret perfekt størrelse til mellemstore bede indeholdende smukke planter og krydderurter. Dersom man angrer, at man fik fremstillet et højbed med dem, bliver det til alt held ej alle ens penge, der blev anvendt forgæves, da pallerammer lykkeligvis er billige. Til nemmere at være i stand til at stable ting på paller anvendes pallerammer sædvanligvis, samt pallerammerne er problemfrie lige at pakke sammen, hvis rammerne ikke anvendes. At de har en fin størrelse bliver en anden fordel ved at have pallerammer til at være højbede. At man bare skal forsøge sig frem, er eventuelt det bedste råd.

Kunne du tænke dig at opføre flotte bede, dersom du er ejer af en have? I det tilfælde føles det evt. vanskeligt for dig at få at vide, netop på hvilken måde, den slags bede kan designes. Jeg ligger inde med et billigt svar: pallerammer.