Moi har indskrænket indsigt i gummilister, stropper, lister & gas cylinder

Brormand starter på en arbejdsplads, hvor de afsætter lister, stropper, gas cylinder og gummilister. regner ud, så ved jeg ikk noget som helst om gas cylinder, lister, stropper og gummilister. Og dog … gummilister kæder jeg sammen med at sådan nogle lister i eksempelvis badeværelset. Og stropper kan i min verden for eksempel være anbragt i nakken på mit overtøj, så den kan komme op at hænge eller være lokaliseret i bybussen som passagererne ka’ støtte os til.

Gas cylinder, stropper, lister og gummilister som arbejdsområde er uvant for hans søster. Vi hyggesludrer tit og ofte jobrelateret, min bror & jeg, og deraf er lillesøster her nysgerrig omkring, hvad Carsten kommer til at fortælle omkring lister, stropper, gas cylinder og gummilister.

Stropper af gummi tror jeg kan bruges til trailere, presenninger og lastbiler. Gas cylinder kan såvel anvendes til kontorstole, køkkenlåger og i drivhuse, meddeler min bror. Udover at du som måske en fjeder, så ved undertegnede ikke rigtigt, hvordan den slags gas cylinder reelt kan bruges.