Plastpaller, europaller og træemballage til et gør-det-selv projekt

Jeg synes det er sejt at gøre brug af træemballage (jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31), plastpaller (jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28) eller europaller (jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25) til alle mulige møbler. Endvidere påtænker jeg, om hvorvidt jeg på samme måde kan skabe nogle stole til haven eller perhaps højbede ud af plastpaller, træemballage eller europaller. Jeg har lige modtaget et ildfad i 40 års gave, og vi skal jo sidde på nogle siddepladser, hvis vennerne og jeg skal lune marshmallows og nyde bålets gløder. Jeg synes også, det kan være tjekket og miljøvenligt at udføre møblerne selv.

Tror jer derude ik, at det vil være fint at indrette nogle taburetter og køkkenbede, som man har snedkereret helt uden hjælp? Efter lidt læsning på Google vedr. højbede lavet af europaller og træemballage er konklusionen, at en del eksperter anbefaler plastpaller frem for træemballage og europaller. Grunden at er køkkenhavens kartofler, spinat og løg. Men når man anvender plastpaller er der ik den fare.

Til siddemøbler, som ikke rigtig kan smitte af til grøntsager kan du godt bruge europaller og træemballage som byggemateriale. I hvert fald kan du sagtens lave siddemøbler med brug af træemballage og europaller hvorvidt det er imprægneret eller ej. Jeg ved ikke helt mht afsætningsborde i træemballage og europaller. Til det formål vil jeg hellere benytte plastpaller som alternativ, så en mad med spegepølse.