Uovertruffen vandkunst som f.eks. et springvand vækker beundring

Mine direktører og mig besluttede os for at gøre noget ud over det sædvanlige og få lavet nogle imponerende rammer med vandkunst både inde og udendørs, da min virksomhed for kort tid siden rykkede teltpælene op og fik bygget et andet hovedsæde. Valgmulighederne var utallige. Som følge heraf var det centralt for mig at finde en virksomhed, der ikke blot kunne levere en fontæne eller et springvand. Samtidig var det essentielt for min virksomhed, at det valgte firma ikke bare leverede uoriginalt vandplaskeri.

Efter at jeg har set slutresultatet kan jeg sige, at det er sandt at sige imponerende. Som virksomhed har vi nu fået et smukt spejlbassin i foyeren, som der blev til som et slutresultat af kompetent rådgivning foruden en anlægsproces, der blev ført ud i livet som planlagt. Det nye spejlbassin er ydermere anlagt som en trappe, så det følger langs trapperne op til 6. etage. Kort sagt – et spejlbassin, som allerede nu får en masse rosende ord med på vejen.

Vi har også fået vandkunst efter alle kunstens regler lige uden for hovedindgangen. Det drejer sig om et interaktivt springvand, som der er tilpasset folks bevægelser omkring det. For at fuldende udtrykket er der midt i springvandet opsat en arkitekttegnet fontæne, som der matcher bygningens arkitektur som fod i hose. Som følge heraf kan vi som virksomhed på det grundlag uden tvivl anbefale vores vandtekniske leverandør, hvis I lige som os vil have en fontæne eller en anden form for vandkunst i en klasse for sig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>