Vedr. at benytte en professionel bogholder til regnskab, staldtip fra bedstevennen og at anvende vikarbureau

Da undertegnede var ny blogstarter brændte jeg meget hurtigt mine naller på det bøvlede regnskab » ipregnskab.dk,. Der hændte det at veninden beskrev om et kompetent vikarbureau » ipregnskab.dk/vikarbureau,, hvor jeg kunne få hjælp af en fleksibel og rutineret bogholder » ipregnskab.dk/bogholder,, der ordnet sådan et regnskab nemt og hurtigt. Virkelig praktisk i stedet for at sidde og fedte med det regnskab selv. Til det regnskab går jeg i øvrigt efter en bogholder der er tilknyttet et vikarbureau fremfor en freelance bogholder, for hos et vikarbureau er jeg forsikret om, at jeg ik’ går forgæves.

Jeg betaler gerne for at bruge et vikarbureau, på de tidspunkter hvor jeg har brug for en bogholder der kan forfærdige det daglige regnskab i mit lille få-personers firma. Regnskab og matematik bliver nok aldrig noget jeg holder af. Et vikarbureau er helt sikkert alle pengene værd, fordi de ekspederer en flink bogholder til at se igennem mine udgifter og indtægter. I dag er det to år siden undertegnede 1. gang fik en bogholder fra et vikarbureau til regnskab i mit firma, og jeg er mega tilfreds