Vi har har aktivitet i gummihjulslæsser, gravemaskine og rendegraver af mærket Caterpillar på villagrunden

Vi opfører jo splinterny villa og i den proces benyttes der rendegraver, gummihjulslæsser - http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gummihjulslaessere – og gravemaskine - http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gravemaskiner – og tilsvarende caterpillar - http://www.pon-cat.com/ – anlægsmaskiner. En rendegraver gravemaskine kan losse, læsse og grave og virker nemt at rykke rundt med imens en gummihjulslæsser fra Caterpillar kan benyttes til at betjene jord og byggematerialer.

Entreprisefirmaet har gud ske lov meget forsvarligt kontrol over, hvad byggearbejderne ska’ bruge af Caterpillar gravemaskine, rendegraver og gummihjulslæsser. Byggefirmaet ejer selv de fornødne grave- og læssemaskiner og jeg + min gemal spenderer ik yderligere penge på udleje af et styk rendegraver, gravemaskine eller Caterpillar gummihjulslæsse, som vi ikke anvender alligevel.

Byggepladsens tunge job med rendegraver, gummihjulslæsser og gravemaskine fra Caterpillar er inden for nogle uger slut og der efter kan gemalen og jeg medvirke mere på byggepladsen og være yderligere med i processen. Bagefter byggepladsens arbejdsopgaver hvor de bruger gravemaskine, Caterpillar rendegraver og gummihjulslæsser er afsluttet kommer det kommende etape til at bli’e at på opført parcelhusets base og derfra vil huset rejse sig. Vi glæder os til at følge huset rejse sig.